Recensies

Coaching

Richelle

Bij Karen voelde ik me veilig, zelfs met beeldbellen had ik het gevoel dat ik bij haar ‘aan de keukentafel’ mijn verhaal kwijt kon. Er wordt met aandacht geluisterd en ook teruggekoppeld, waardoor ik een nieuwe kijk heb gekregen op mijn werk. Verhelderend!

 

Tim

Ik ben bij Karen gekomen tijdens mijn burn-out. Door de gesprekken met Karen heb ik stapje voor stapje aan mijn herstel gewerkt. We zijn regelmatig samen naar buiten gegaan. Voor mij was dit een prettige manier van coachen. Mijn herstel en het versterken van mijn vitaliteit hebben centraal gestaan tijdens mijn coaching. Karen luisterde, confronteerde me, maar altijd vanuit respect en met een zachte landing. Mijn burn-out was een heftige tijd. Door de coaching van Karen ben ik er sterker uitgekomen. Anders was me dat zeker niet gelukt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Re-integratie en loopbaancoaching

Anoek

Karen is een heel betrokken re-integratiecoach. Haar aanpak is zeer persoonlijk en daarom is de begeleiding precies op maat geweest. Als cliënt kreeg ik het gevoel dat ik, mijn gezondheid en mijn belangen voor haar op nummer 1 staan. Alle verplichtingen, praktische zaken en persoonlijke aspecten zijn in dit traject aan bod gekomen en naar wens afgehandeld.

 

Tonny

Op mijn weg naar herstel kwam ik via het UWV in contact met Karen Bosman voor het starten van een Werkfit-traject. Het klikte gelijk! Karen luistert, denkt mee, leeft mee en confronteert indien nodig. Door samen te onderzoeken wat mijn interesses, kwaliteiten en valkuilen zijn, heb ik binnen vrij korte tijd een baan gevonden die echt bij mij past en mij plezier en voldoening geeft. Tijdens en ook na het traject staat Karen altijd voor je klaar; voor een luisterend oor en/ of advies. Ik kan Karen van harte aanbevelen als het gaat om het begeleiden, coachen of vinden van een nieuwe baan!

 

Cristy

Ik ben heel erg dankbaar ,dat ik tijdens mijn werkfit traject, van diverse mensen de nodige steun heb mogen ontvangen!

In het bijzonder mijn coach Karen,die onvermoeibaar belangrijke tips,i4 nzet en een lieve opbouwende aanpak heeft gegeven!

Ze heeft mij prima ondersteuning  geboden en geïnspireerd om het beste in mijzelf te benutten!

 

Paul

Na een lange periode van ziek thuis zijn ben ik voor mijn re-integratie via mijn werkgever bij Karen terecht gekomen. Eerlijk gezegd had ik door mijn blijvende klachten weinig vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan.. Karen heeft me begeleid om in kleine stapjes te denken. Het was fijn dat ik ook buiten onze afspraken makkelijk contact met haar kreeg. Even een appje en we hadden dezelfde dag nog contact. Karen heeft me versterkt om weer vertrouwen in mezelf en de toekomst te krijgen. En waar ik niet op rekende gebeurde. Na een proefplaatsing heb ik daarna een baan gekregen die echt bij me past. Ik ga nu fluitend na mijn werk. Ik heb nu nog af en toe contact met Karen. Het is fijn om te weten dat ik ook nu nog op haar ondersteuning kan rekenen.

 

HR advies

Evelien

Voor HR-advies kwam ik terecht bij Karen. We hebben samen gekeken naar de personeelsorganisatie van mijn onderneming.

Karen geeft de juiste handvatten om te zorgen dat de personeelszaken optimaal kloppen. Ze geeft je de juiste inzichten in jezelf en laat je nadenken over wat voor jou de beste keuze moet worden. Karen houdt je een spiegel voor. Soms confronterend maar je komt er zeker sterker uit.

Daarnaast is Karen een hele prettige en lieve persoonlijkheid die heel betrouwbaar is. Ik beveel haar van harte aan.

 

Hans

Karen heeft me in eerste instantie geholpen om grip te krijgen op verzuim van mijn bedrijf. Ik heb nu beter zicht hoe ik medewerkers het beste kan begeleiden als ze ziek thuis zijn. En nog belangrijker is dat Karen me ook heeft gecoacht en geadviseerd om medewerkers te helpen om verzuim voor te voorkomen. Ik neem nu echt meer de tijd om in gesprek te gaan met mijn medewerkers. En dan niet alleen te vragen hoe het gaat in het werk, maar vooral te vragen hoe het privé gaat en waar ik ze mee kan helpen. En dan is alleen een antwoord ‘goed’ voor mij niet meer genoeg. Juist door deze aandacht weet ik beter wat er bij mijn mensen speelt. Het verzuim binnen mijn bedrijf is fors gedaald en de onderlinge sfeer is echt verbeterd. Karen heeft me versterkt om te groeien in mijn rol als manager.